naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Sport- en themakampen tijdens de zomervakantie

In augustus organiseert de dienst vrije tijd opnieuw een sportkamp en themakampen. Schrijf uw kinderen nu in voor deze zomerkampjes!

Sportkamp van 16 tot 19 augustus

Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen tijdens het sportkamp van 16 tot 19 augustus kennismaken met verschillende sporten. Het gemeentelijk sportkamp vindt plaats in de nieuwe sporthal Verona.

De kinderen zijn er welkom van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur. Tijdens de middagpauze kunnen ze naar huis of gewoon ter plaatse hun lunch opeten.

Er is vooropvang van 8 tot 9 uur en naopvang van 16 tot 17 uur.

We verwelkomen maximaal 40 sportievelingen. Schrijf dus snel in!

Themakampen van 22 tot 26 augustus

Themakamp voor de 3- tot 6-jarigen: 'Op safari'

We gaan samen met Bobbie en zijn hondje Trix op safari! Samen zien en horen we veel dieren: een zebra, een olifant, apen... Maar een leeuw ziet Bobbie niet. Of toch? Ook uitdagende kunstwerkjes staan op het programma.

Themakamp voor de 7- tot 12-jarigen: 'Creasport'

We gaan aan de slag met verschillende materialen en leren nieuwe knutseltechnieken. Je creativiteit krijgt hier ongetwijfeld een flinke boost! Tussendoor strekken we onze benen en nemen we wat beweging tijdens de omnisportlessen.

Praktisch

Deze kampen vinden plaats van 22 tot 26 augustus in de sportzaal in Leefdaal, telkens van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur met een middagpauze. Er is vooropvang van 8 tot 9 uur en naopvang van 16 tot 17 uur. Voor het kamp 'Op safari' zijn er 45 plaatsen en voor 'Creasport' 54 plaatsen. Niet te lang twijfelen dus.

Tarieven

  • Deelname door een kind gedomicilieerd in Bertem: 95 euro
  • Deelname door een kind niet gedomicilieerd in Bertem: 110 euro
  • Vanaf de tweede deelnemer in hetzelfde gezin is er een korting van 10 euro

Inschrijven

Inschrijven kan voor 20 mei via de vrijetijdswinkel. Eens u uw profiel heeft aangemaakt, kan u via het tabblad 'activiteiten' online inschrijven en meteen betalen. U ontvangt altijd een bevestigingsmail. Terugbetaling gebeurt alleen als u een doktersattest kan voorleggen.

We houden rekening met de geldende coronamaatregelen.

Meer info: vrijetijd@bertem.be of tel. 016 49 99 98 - 016 49 97 72

Gepubliceerd op donderdag 10 februari 2022
Nieuwsoverzicht