naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Hoge energiefactuur? Klimaatalliantie Druivenstreek helpt u graag!

U wilt uw hoge energiefactuur graag omlaag? Het kan interessant zijn om uw woning beter te isoleren of zonnepanelen op uw dak te leggen. De Klimaatalliantie Druivenstreek ondersteunt u hierbij. U kan gratis renovatiebegeleiding aanvragen of de mogelijkheden voor zonnepanelen laten verkennen.

Gratis renovatiebegeleiding 

Uw woning energiezuinig maken door te renoveren, is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Via de Klimaatalliantie van de vijf gemeenten van de Druivenstreek kan u daarom uitgebreide ondersteuning en onafhankelijk advies op maat krijgen.

Na afspraak komt onze renovatiebegeleider bij u thuis langs om via een energieaudit de toestand van uw woning in kaart te brengen. Op basis daarvan wordt een realistisch renovatieplan op maat gemaakt. Zo komt u te weten wat u best eerst aanpakt rekening houdend met kostprijs, energiebesparing en comfort.

Wilt u op basis van het stappenplan effectief overgaan tot renovatie, dan helpt de renovatiebegeleider u graag bij het zoeken naar aannemers en het aanvragen en vergelijken van offertes. En omdat investeren geld kost, staan we u ook bij bij het opvragen van premies en het aanvragen van een verbouwlening

Ja, ik wil een gratis renovatieplan!

Neem contact op met onze renovatiebegeleiders via energiehuis@igo.be of 0473 85 97 82.

Zonnepanelen op uw dak?

Twijfelt u nog of zonnepanelen op uw dak een rendabele investering zijn? Bespreek het met onze onafhankelijke experten van de Klimaatalliantie. Zij bekijken samen met u heel concreet de mogelijkheden en zetten u graag mee op weg om uw eigen groene stroom op te wekken. 

Ja, ik wil meer weten!

Neem contact op met onze medewerkers via klimaatalliantie@igo.be of 0473 85 97 82.

Gepubliceerd op woensdag 20 juli 2022
Nieuwsoverzicht
Zonnepanelen

Openingsuren & contact

Omgeving

Recyclagepark

adres
Baanakkerweg3060 Bertem
Tel. tel.
0800 97 097

Lees meer artikels over

Deel deze pagina