naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Koop chocolade en steun de MS-Liga

2022 is een bijzonder jaar voor MS-Liga Vlaanderen, want de liga bestaat dit jaar 40 jaar! Al 40 jaar lang staat deze patiëntenorganisatie klaar voor personen met MS en hun familie. Steun de MS Liga en koop een pakje chocolade!

Multiple sclerose is een aandoening van het centrale zenuwstelsel die zich meestal manifesteert bij jongvolwassenen (20-40 jaar). De oorzaken zijn nog niet ontdekt, zodat genezing onmogelijk is. In ons land zijn er tussen 11 000 en 12 000 personen met MS. U kan hen steunen door simpelweg een pak chocolade te kopen. Dat kan vanaf 1 september aan het onthaal in het gemeentehuis. Voor 6 euro krijgt u een pakje met 7 repen lekkere Belgische chocolade van Galler of kies de pocketbags met chocoladetabletten. Ook een koffertje met 18 minirepen is te verkrijgen voor 10 euro. Zolang de voorraad strekt.

Met de opbrengst van deze verkoop wil de MS liga haar werking en de levenskwaliteit van personen met multiple sclerose verbeteren en het wetenschappelijk onderzoek financieren.

Gepubliceerd op woensdag 31 augustus 2022
Nieuwsoverzicht
msliga

Openingsuren & contact

Deel deze pagina