naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gratis energiescan

Bezorgen de stijgende energieprijzen u ook kopzorgen? Zeker als u een gemiddeld tot laag inkomen hebt of tot een bepaalde doelgroep behoort, neemt uw maandelijkse energiefactuur een enorme hap uit uw budget. De Energiesnoeiers van IGO staan voor u klaar met een gratis energiescan én advies op maat!

Onze erkende energiespecialisten komen graag bij u langs en geven praktisch advies en tips hoe u energie kunt besparen, zowel op het vlak van elektriciteit, als aardgas. Zij bieden u bij hun bezoek ook een gratis spaarpakket aan en installeren dit waar het zinvol is.

Een spaarpakket kan onder andere bestaan uit enkele ledlampen, een spaardouchekop, radiatorfolie, buisisolatie, verdeelstekker met aan/uit schakelaar, timer en tochtstrippen. Ideale hulpmiddelen om uw energierekening te verlagen.

Deze energiescan is een steunmaatregel van de Vlaamse Overheid. Hij is volledig gratis en vrijblijvend en we willen u niets verkopen.

Kijk op de website van IGO of u tot de doelgroep behoort. Behoort u niet tot de doelgroep en kan u dus geen gratis energiescan krijgen, dan verwijzen we u graag door naar Energiehuis IGO voor meer informatie over andere energiebesparende maatregelen.

Alle info

Gepubliceerd op dinsdag 20 september 2022
Nieuwsoverzicht
verwarming

Lees meer artikels over

Deel deze pagina