naar top
Gemeente Bertem

Kerstmarkt en tractorlichtparade

Tijdens het weekend van 17 en 18 december 2022 is er aan kerstsfeer geen gebrek. Kom eens kuieren over de kerstmarkt in Bertem en geniet van al die prachtig versierde tractoren tijdens de tractorlichtparade op zondag 18 december. Hebt u een tractor en wilt u meedoen? Schrijf u snel in!

Kerstmarkt

Op 17 en 18 december is er weer een kerstmarkt in Bertem. Dit keer moet u ervoor naar de Vossenstraat op het pleintje voor ‘Ons Huis’ en in de Pastorij. Het wordt er een sfeervolle bedoening met optredens en ook de Kerstman komt langs. 's Avonds wordt er verder gefeest in de feesttent op het Gemeenteplein. Wilt u graag een standje op de markt? Neem contact op met het kerstmarktcomité via https://kerstdorpbertem.be/.

Tractorlichtparade

Op zondag 18 december dompelen een vijftigtal tractoren onze drie deelgemeenten onder in een ongelooflijke lichtstoet. En natuurlijk is ook dan de Kerstman van de partij. Tijdens de tractorlichtparade kan iedereen stemmen op de mooiste tractor. De eerste drie laureaten worden na de parade op het Gemeenteplein in de bloemetjes gezet!

De tractoren vertrekken om 17 uur en het einde van de parade is voorzien om 22 uur. Heeft u een tractor en wilt u graag meerijden? Schrijf u nu in!

Alle informatie

www.bertem.be/tlp

Gepubliceerd op woensdag 19 oktober 2022
Nieuwsoverzicht
kerst.jpeg

Openingsuren & contact

Evenementenloket

Lees meer artikels over

Deel deze pagina