naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Project van 't een in 't ander: zin om mee te werken?

Het lokaal bestuur Bertem en MPC Terbank slaan de handen in elkaar voor het project van 't een in 't ander. Dat zijn inclusieve vrijetijdsinitiatieven waarbij mensen samenkomen vanuit gedeelde interesses en talenten. We starten met een theaterproductie. Interesse om mee te werken?

MPC Terbank presenteert van ’t een in ’t ander, een project dat net dát beetje anders en vrijer is en dat het lokaal bestuur Bertem graag steunt.

We organiseren inclusieve vrijetijdsinitiatieven waarbij mensen samenkomen vanuit gedeelde interesses en talenten. Binnen elk initiatief wordt er samengewerkt met professionals die hun expertise delen om talenten van deelnemers te versterken, waarbij begeleiders enkel fungeren als ondersteuners. Samen wordt er op het einde van elk initiatief toegewerkt naar een professionele “expositie”.

Het eerste initiatief is een theaterproductie. Deze productie vindt plaats op 16 juni 2023 in 30CC/Schouwburg Leuven.

Hiervoor worden verschillende werkgroepen opgestart:

  • de groep theater, waarin deelnemers de ins en outs van het theater leren kennen onder de professionele begeleiding van Het Huispaleis.
  • de werkgroep film brengt dan weer het verloop van dit initiatief in beeld, onder de professionele begeleiding van Idealist CS. Dit resulteert in teasers, aftermovies, een documentaire en ander beeldmateriaal.
  • doorheen het proces worden nog verschillende andere werkgroepen opgestart, zodat we maximaal kunnen inspelen op interesses en talenten (bijvoorbeeld decor, muziek, marketing, logistieke realisatie, catering…).

Talentenoproep

Missen we jouw talent nog binnen dit project? Neem dan zeker contact met ons op via vanteen.intander@mpcterbank.be of gsm 0488 11 19 22.

Gepubliceerd op woensdag 23 november 2022
Nieuwsoverzicht