naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Grote trektocht: infoavond op 14 maart

Dit jaar gaan we naar de Maritieme Alpen in de buurt van Cuneo. We vertrekken zaterdag 1 juli en zijn terug op dinsdag 11 juli. Kom zeker naar de infoavond op dinsdag 14 maart om 20 uur in het wagenhuis van de pastorij (Vossenstraat 4).

Het gebied ligt op een boogscheut van de Franse Côte d’Azur, maar de bergen liggen er rustig bij. Niet alleen is de natuur er zeer mooi, maar ook de bergdorpjes hebben een groot deel van hun oude charme bewaard.

We trekken acht dagen samen rond met de rugzak en slapen in een tent in de vrije natuur. Samen stappen, klimmen, eten maken, vermoeid zijn en vooral samen genieten van een kampvuur en een warm soepje. We kunnen kiezen voor de grote uitdagingen over hoge toppen en passen of we houden het iets gemakkelijker, alles is mogelijk in deze streek.

Als begeleiders zorgen we voor het transport, het eten en verblijf (in tent) voor 400 euro (inwoners van Bertem) of 470 euro (als je buiten Bertem woont). Er is 30 euro korting voor de volgende gezinsleden. Vanaf 1 maart kan je je inschrijven via www.bertem.be/vrijetijdswinkel.

Nuttige data

  • Dinsdag 14 maart  20 uur: infoavond in het wagenhuis van de pastorij (Vossenstraat 4)
  • Maandag 1 mei 24 uur: einde inschrijvingen
  • Donderdag 29 juni 20 uur: verdeling van het eten, tenten, vuurtjes...
  • Zaterdag 1 juli: vertrek (avond)
  • Dinsdag 11 juli: terug (voormiddag)
Gepubliceerd op woensdag 08 maart 2023
Nieuwsoverzicht
trektochten.JPG

Openingsuren & contact

Vrije tijd

Lees meer artikels over

Deel deze pagina