naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Energiespreekuur op 21 maart

Kom op dinsdag 21 maart naar het energiespreekuur en ga naar huis met praktische adviezen. Zo krijgt u wat meer grip op uw energieverbruik. De hoogte van de tarieven heeft u niet zelf in de hand. Wel zijn er mogelijk oplossingen om uw factuur ietsje draaglijker te maken.

Na een succesvolle editie van het energiespreekuur in Jezus-Eik willen vzw Druifkracht en de intercommunale IGO ook u heel wat praktische tips en adviezen geven. Ze beantwoorden uw vragen in groep, zodat iedereen van elkaars vragen en antwoorden kan leren. Maar ook zonder concrete vragen bent u welkom. Alleen komen luisteren en er zo wat van opsteken, kan zeker ook. Druifkracht en IGO leren er trouwens ook wat van bij, want dankzij uw vragen kunnen we ons aanbod beter afstemmen op de praktijk.

Hebt u een heel private energievraag, lever hem dan bij de ingang (anoniem) op papier in. Of nog beter: stuur uw vraag al op voorhand naar info@druifkracht.be, dan kunnen onze vrijwilligers het antwoord al voorbereiden. Zet ‘energiespreekuur Bertem’ in de onderwerpregel.

Het spreekuur vindt plaats in zaal De Vleugt in het gemeentehuis (Tervuusesteenweg 178). Inloop vanaf 19.30 uur, we beginnen om 20 uur.

Onze vrijwilligers proberen u en de andere bezoekers te voorzien van een deskundig antwoord. Het is gratis. Neem gerust iemand mee.

Meer info: www.druifkracht.be/energiespreekuur-druifkracht 

Gepubliceerd op dinsdag 14 maart 2023
Nieuwsoverzicht
Brandende lamp

Lees meer artikels over

Deel deze pagina