naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Infoavond fietssnelweg F203

Begin augustus starten de werken aan de fietssnelweg F203 tussen de Dorpelstraat in Kortenberg en Bertem. Graag nodigt de Werkvennootschap u op 19 juni uit voor een infoavond over het verloop en de fasering van de werken.

Infoavond 

U bent welkom op maandag 19 juni om 19 uur in Zaal De Vleugt in het gemeentehuis (Tervuursesteenweg 178). 

Aanleg F203 tussen Sterrebeek en Bertem

In het traject over de aanleg van fietssnelweg F203 werden in het verleden al enkele informatiesessies gehouden in Sterrebeek en Kortenberg. Dit keer worden ook de bewoners van Bertem ingelicht over de geplande werken. Voor het deel van de fietssnelweg tussen de Dorpelstraat in Kortenberg en Bertem is de omgevingsvergunning binnen en starten de werken in augustus na het zomers bouwverlof.

Opdrachtgever: De Werkvennootschap

De fietssnelweg F203 wordt aangelegd door De Werkvennootschap, een projectvennootschap die door de Vlaamse Overheid werd opgericht om grote infrastructuurprojecten te verwezenlijken. Eén van deze projecten is ‘Werken aan de Ring’. Het doel is de mobiliteit en leefbaarheid in en rond Brussel verbeteren. Om dit te realiseren bouwen ze niet enkel nieuwe fietssnelwegen, maar leggen ze ook delen van de Ring opnieuw aan en investeren ze in beter openbaar vervoer. Alle informatie vindt u op de website van werken aan de Ring.

Vragen over de werken aan fietssnelweg F203?

Heeft u vragen over het project? Aarzel dan niet om de Werkvennootschap te contacteren via info@werkenaandering.be of raadpleeg de website van de F203

Gepubliceerd op woensdag 31 mei 2023
Nieuwsoverzicht
beton.jpg

Openingsuren & contact

Openbare werken

Inname openbaar domein

Tel. tel.
016 49 99 99
e-mail
inname@bertem.be

Lees meer artikels over

Deel deze pagina