naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

12 betaalbare kavels te koop in Bertem - Opstreek

Interleuven is in samenwerking met het lokaal bestuur Bertem gestart met de ontwikkeling van de volgende fase van het nog vrijliggende woonuitbreidingsgebied Opstreek. Het totale woonproject bestaat uit 72 woonentiteiten. De openbare ruimte van het project en de nutsleidingen zijn reeds afgewerkt.

Project

Het project van Interleuven bestaat uit:

  • Acht kavels voor halfopen bebouwing
  • Vier kavels voor gesloten bebouwing

De kavels staan te koop van 10 juni 2023 tot 10 juli 2023.

De verkoopprijs van de gronden (exclusief kosten eigen aan de koper, notaris- en registratiekosten, kosten opmeting en afpaling perceel) ligt tussen 106 725,73 euro en 159 514,80 euro. De oppervlakte van de kavels ligt tussen 267 m² en 386 m².

Bekijk het presentatieplan voor een gedetailleerd overzicht van de verkoopprijs, oppervlaktes per kavel en stand van zaken voor de verkoop. 

Belangrijkste voorwaarden voor kandidaat-kopers

  • U heeft ten hoogste nog 1 andere woning of bouwgrond in uw bezit. Die moet u verkopen binnen een termijn van 1 jaar na het verlijden van de aankoopakte. Bij een bestaande woning dient deze te worden verkocht binnen een termijn van 3 maanden na de domiciliëring in de nieuw gebouwde woning.
  • Er zijn inkomensvoorwaarden. Interleuven kijkt na of u aan deze voorwaarden voldoet.
  • U bouwt binnen de 3 jaar na aankoop van een kavel uw woning volgens de bouwvoorschriften. Hier gaat u zelf binnen de 5 jaar ook wonen.

Kandidaat stellen

Heeft u interesse in een van de kavels? Vul dan het kandidaatsformulier in voor 10 juli 2023. Contacteer Marc De Neef voor meer informatie via mail of gsm 0495 53 84 47.

Gepubliceerd op zaterdag 10 juni 2023
  • foto: tabel prijzen.jpg
  • foto: ve bem opstreek inrichtingsplan.jpg
Nieuwsoverzicht
foto opstreek.jpg

Deel deze pagina