naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vacature deskundige ruimtelijke ordening - mobiliteit

Lokaal bestuur Bertem is op zoek naar een deskundige ruimtelijke ordening&mobiliteit ter versterking van de dienst omgeving. Wilt u graag meewerken aan een duurzaam ruimtelijk beleid? Lees dan zeker verder!

Uw functie

Als deskundige binnen de dienst omgeving werkt u samen met uw collega’s aan dossiers en projecten met het oog op een duurzaam ruimtelijk beleid en mobiliteitsbeleid. Op die manier zorgt u er mee voor dat onze inwoners nu én in de toekomst graag in onze gemeente wonen.

U werkt mee een visie uit op de ruimtelijke ontwikkeling van de gemeente en adviseert burgers, architecten… over de mogelijkheden tot realisatie van hun projecten. Samen met de omgevingsambtenaar onderzoekt u vergunningsaanvragen en toetst deze aan de wettelijke, reglementaire en stedenbouwkundige voorschriften.

U bent een aanspreekpunt voor inwoners van onze gemeente en beantwoordt hun informatievragen over ruimtelijke ordening en mobiliteit op een correcte, klantvriendelijke manier.

Heeft u nog geen ervaring maar wel een uitgesproken interesse in ruimtelijke ontwikkeling en/of mobiliteit? Geen probleem! Wij investeren in uw groeitraject door het aanbieden van interne en externe opleidingen.

Wat brengt u mee?

  • U voldoet aan de toelatings- en aanwervingsvoorwaarden
  • U beschikt minstens over een bachelor diploma (of daarmee gelijkgesteld onderwijs)

Wat bieden wij u?

  • Bruto voltijdse maandwedde: min. 2883,19 - max. 4858,09 euro
  • Flexibele werkuren, mogelijkheid tot thuiswerken
  • Overname van relevante anciënniteiten
  • Volledige terugbetaling woonwerkverkeer (fiets en openbaar vervoer), gratis hospitalisatieverzekering, eindejaarstoelage, ecocheques, gunstige 2de pensioenpijler, jaarlijkse geschenkcheques, maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en 35 dagen verlof

Ziet u het zitten?

Dien uw kandidatuur uiterlijk op 31 oktober 2023 in:

Het examenprogramma bestaat uit:

  • een schriftelijke opdracht: thuisopdracht wordt verstuurd op 10 november 2023
  • een mondeling sollicitatiegesprek: 28 november 2023 (namiddag).

Voor u effectief bij ons kan starten, moet u een recent uittreksel uit het strafregister en een afschrift van het gevraagde diploma kunnen bezorgen.
We leggen voor deze functie een wervingsreserve aan, geldig voor 1 jaar.

Nog vragen?

Contacteer de dienst HRM:

Gepubliceerd op dinsdag 03 oktober 2023
Nieuwsoverzicht
vacature

Openingsuren & contact

HRM

Tel. tel.
016 49 99 99
e-mail
hrm@bertem.be

Lees meer artikels over

Deel deze pagina