naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuw in onze gemeente: een eerstelijnspsycholoog

Worstelt u ergens mee op emotioneel, sociaal of relationeel vlak? Dan kan u vanaf maandag 9 oktober bij Carine Cops, onze lokale eerstelijnspsycholoog, terecht voor een eerste verkennend gesprek.

Carine richt zich vooral op preventie en interventie bij lichte en matige psychologische problemen. Ze biedt een laagdrempelige instap naar psychologische hulpverlening en werkt op een manier die voor u comfortabel aanvoelt.

Hebt u behoefte aan begeleiding, dan kan u na het eerste (gratis) gesprek recht hebben op nog 7 sessies/jaar aan een sterk verminderd tarief van 11 euro (of 4 euro in geval van verhoogde tegemoetkoming).

Iedereen vanaf 19 jaar die het gevoel heeft wat vast te lopen in zijn leven, kan bij Carine terecht. U heeft hiervoor geen verwijsbriefje nodig van een huisarts. Ook kwetsbare doelgroepen zijn welkom, zoals alleenstaande ouders, mensen in een sociaal isolement, 65-plussers en mantelzorgers.

Aarzel niet om hulp te zoeken als u het mentaal lastig hebt. Carine staat klaar om te helpen. Een eerste gesprek is vrijblijvend en gratis.

Meer informatie over eerstelijnspsychologie (EPZ) vindt u op www.epzvlaamsbrabant.be. U
kan er ook eerstelijnspsychologen vinden die werken met kinderen en jongeren.

Carine is vanaf 9 oktober elke maandag aanwezig in het gemeentehuis. Maak een afspraak via mail (focuspsychologie@telenet.be) of telefoon (0486 96 18 85). Gesprekken gaan steeds door in een vertrouwelijke sfeer en Carine is gebonden aan beroepsgeheim.

Gepubliceerd op woensdag 04 oktober 2023
Nieuwsoverzicht
Carine Cops, eerstelijnspsychologe

Lees meer artikels over

Deel deze pagina