naar top
Gemeente Bertem

Kleine trektocht 2024: Esch-sur-Sûre

Met de Kleine Trektocht gaan we met jongeren van 12 tot en met 15 jaar naar de regio van Esch-sur-Sûre (Groothertogdom Luxemburg). Een prachtige streek met uitgestrekte bossen, gezellige dorpjes en vele, mooie wandelpaden.

Je wilt er nog even helemaal uit, net voor het schooljaar? Je houdt van lachen, een toffe sfeer en een hechte groep? Je kijkt niet op tegen een fysieke inspanning? Slapen in een tent, een kampvuurtje ’s avonds en je verfrissen in de rivier lijken je wel wat? Kom dan mee! We vertrekken op zaterdag 24 augustus allemaal samen met de bus en zijn terug op woensdag 28 augustus. We trekken in groepjes van 10 tot 14 jongeren, aangepast aan de leeftijd. Hiervoor kan je na je inschrijving aangeven met wie je wilt samen trekken. Inschrijven kan online vanaf 15 januari op www.bertem.be/vrijetijdswinkel

Mocht je vragen hebben, kom dan gerust naar onze info avond op 1 februari om 20u in GBS Zonneveld (de refter). Hier stellen we de bestemming uitgebreid voor en lichten we de praktische zaken verder toe.

Gepubliceerd op woensdag 20 december 2023
Nieuwsoverzicht
Trektochten

Openingsuren & contact

Verantwoordelijke grote trektocht: Lut Vettenburg

Verantwoordelijke kleine trektocht: Niel Van Laer

Vrije tijd

Lees meer artikels over

Deel deze pagina