naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Handelaar, neem deel aan de paasactie!

Gezien het succes van de vorige editie, organiseren we terug een paasactie. Uw klanten maken kans op een leuke gadget per aankoop van 10 euro. Bijkomend kunnen ze een B-Bon ter waarde van 250 of 125 euro winnen. Inschrijven kan tot en met 4 maart.

Wilt u dit jaar uw klanten eens extra belonen? Neem dan gratis deel aan de paasactie van 18 maart tot en met 31 maart 2024.

Per aankoopschijf van 10 euro wordt 1 kraslotje uitgedeeld. Bij het krassen van 3 dezelfde figuurtjes krijgt de koper een gadget aangeboden. Ongeacht of het een winnend kraslot is of niet, achteraan kunnen de gegevens van de koper ingevuld worden en wordt het kraslot in de inzamelbox gedeponeerd. Enkel volledig ingevulde krasloten komen in aanmerking voor het winnen van een B-Bon. Er is 1 hoofdprijs van 250 euro en 2 winnaars van 125 euro. Elke deelnemende handelaar krijgt 500 krasloten, een inzamelbox, gadgets en een affiche. Een extra set van 500 krasloten en gadgets kan verkregen worden voor 30 euro, zolang de voorraad strekt.

Schrijf je in vóór 4 maart via het inschrijvingsformulier.

Gepubliceerd op vrijdag 09 februari 2024
Nieuwsoverzicht
Kraskaart

Openingsuren & contact

Directiesecretariaat

Lees meer artikels over

Deel deze pagina