naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Circus Tik Tak komt naar ons dorp!

Samuel Pauwels circusdirecteur van circus Tik Tak zal van 27 februari tot 6 maart neerstrijken op het Gemeenteplein. Opgelet! Door de komst van het circus vindt de markt van donderdag 29 februari plaats in de Vossenstraat tussen de Fr. Dottermansstraat en de Sint-Medardusstraat.

Ze komen hun nieuwe project 2024 voorstellen. Het is een creatieve  mengeling van circus en theater zonder dieren, met hedendaagse geluids-en lichteffecten, internationale artiesten en een modern ensemble waarbij clown Tik Tak samen met zijn vrienden een rode draad vormen.

Drie prachtige mascottes zullen hen begeleiden doorheen het programma, met de gekste avonturen die men zich kan indenken.

Voorstellingen

  • Woensdag 28 februari om 14 uur
  • Zaterdag 2 maart om 14 uur
  • Zondag 3 maart om 11 uur en om 14 uur
  • Woensdag 6 maart om 14 uur

Kaarten zijn te verkrijgen aan de kassa. De kassa zal 30 minuten voor de show openen.

Hinder

Het Blok en het Gemeenteplein (kant café ’t blok) worden eenrichting. Hierdoor kan men de woning verlaten zoals gebruikelijk langs het Gemeenteplein. Toekomen kan enkel via de brandweg over het gemeentehuis. De paaltjes zullen gedurende de hele periode worden weggenomen. Deze situatie gaat in op zondag 25 februari 2024 om 7 uur en zal eindigen op woensdag 6 maart 2024 om 21 uur.

Gepubliceerd op woensdag 21 februari 2024
Nieuwsoverzicht
Afbeelding Circus Tik Tak

Openingsuren & contact

Vrije tijd

Lees meer artikels over

Deel deze pagina