naar top
Gemeente Bertem

Reserveer uw plekje op de Jaarmarkt!

Op 28 september bruist het centrum van Bertem van de activiteiten tijdens onze 41ste Jaarmarkt. Reserveer uw plaats op de rommelmarkt. Handelaars kunnen zich ook al inschrijven om te sponsoren of een plaatsje reserveren op de Ellekensmarkt.

Rommelmarkt

Door de grote belangstelling is het nodig uw plaats op vooraf te reserveren. De volgorde van inschrijven is de volgorde van uw standplaats. Doe dit voor 23 september 2024 via het onlineformulier op www.bertem.be/rommelmarkt.

Plaatsing van de rommelmarkt vindt plaats vanaf 8 uur. Uw standplaatsnummer ontvangt u woensdag 25 september 2024 via e-mail.

Ellekensmarkt en braderie voor de zelfstandigen van Bertem

De Ellekensmarkt blijft een uniek gebeuren met veel sfeer en ambiance. Bertemse handelaars kunnen ook een plek reserveren op de Fr. Dottermansstraat of voor hun handelszaak. Als u de Jaarmarkt sponsort, dan vervalt het standgeld. Inschrijven kan voor 23 september 2024 via ons online formulier

Opgelet: de inschrijving is pas definitief na betaling van 10 euro voorschot op het standgeld. Enkel als we de betalingen voor 23 september 2024 ontvangen hebben ontvangt u een bevestiging van deelname. Zonder bevestigingsbrief kan u enkel op het einde aansluiten.

Sponsoring

Breng tijdens de Jaarmarkt uw bedrijf, zaak of firma in de belangstelling. Het Jaarmarktcomité biedt twee mogelijkheden aan tot sponsoring:

  • Wedstrijden sponsoren kan voor 25 euro per wedstrijd.
  • Een spandoek of een paneel (max. 2m) in een van de wedstrijdringen plaatsen, kan voor 50 euro per paneel of spandoek.

In ruil hiervoor vermelden we uw bedrijf in Info Bertem, op de wedstrijdbrochure en op onderleggers in de eetgelegenheden.

Inschrijven via www.bertem.be/sponsoringjaarmarkt. Doet u dit voor 23 september 2024, dan kan uw bedrijf nog vermeld worden in het infoblad van november-december.

Meer info: Jaarmarktcomité Bertem, dienst vrije tijd en evenementen, tel. 016 49 99 99 of vrijetijd@bertem.be 

Gepubliceerd op vrijdag 07 juni 2024
Nieuwsoverzicht
Jaarmarkt 2017

Openingsuren & contact

Vrije tijd

Lees meer artikels over

Deel deze pagina