UiTPAS Druivenstreek

De UiTPAS Druivenstreek is de vrijetijdspas voor Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse, Tervuren, GC de Bosuil (Overijse), GC de Kam (Wezembeek-Oppem) en GC de Lijsterbes (Kraainem).

Neem met de UiTPAS Druivenstreek deel aan het vrijetijdsaanbod in de regio en spaar punten die u nadien kan omruilen tegen tal van voordelen.

Waar koopt u de UiTPAS Druivenstreek?

 • In Bertem koopt u de UiTPAS aan het onthaal in het gemeentehuis, Tervuursesteenweg 178, Bertem.
 • Een UiTPAS kost 5 euro, tenzij u recht heeft op een UiTPAS met kansentarief.
 • De pas is persoonlijk en blijft onbeperkt geldig. U kan er dus één aanschaffen voor elk gezinslid.

Welkomst- en omruilvoordelen

Een leuk gadget, een goedkoper ticket, een gratis koffie…

 • Onmiddellijk bij de aankoop van een UiTPAS Druivenstreek krijgt u een aantal welkomstvoordelen.
 • Wanneer u naar een UiTPAS-activiteit gaat, kan u punten sparen: u scant voor of na uw deelname uw UiTPAS-kaart aan de UiTPAS-zuil, die u in de verschillende vrijetijdslocaties en soms ook op evenementen vindt.
 • Vanaf 5 punten kan u deze inruilen voor verschillende voordelen. Of u kan langer sparen voor een groter voordeel.
 • U kan uw voordelen inruilen aan de verschillende UiTPAS-balies. Let op: voor sommige omruilvoordelen moet u aan een specifieke balie zijn.
 • U kan punten sparen en omruilen in heel Vlaanderen. Vergeet dus zeker uw UiTPAS niet mee te nemen naar een evenement, museum, activiteit, bibliotheek… buiten de regio.

Bekijk snel alle welkomst- en omruilvoordelen en het volledige regionale activiteitenaanbod.

UiTPAS Druivenstreek digitaal

Als u een UiTPAS Druivenstreek hebt aangekocht, kan u zich best online registreren via www.uitpas.be. Daar krijgt u een goed overzicht van uw gespaarde punten en ziet u voor welke omruilvoordelen u in aanmerking komt.

U kan ook de UiTPAS-app downloaden op uw smartphone, zodat u ook via uw smartphone punten kan sparen. Zo heeft u uw UiTPAS altijd op zak en kan u zelf op locatie zien welke omruilvoordelen u daar kan genieten.

UiTPAS met kansentarief

Inwoners met een beperkt budget hebben recht op een UiTPAS met kansentarief. Komt u in aanmerking voor een UiTPAS met kansentarief, dan betaalt u 1 euro voor een UiTPAS en krijgt u 80% korting op de UiTPAS-activiteiten in de Druivenstreek.

Wie kan een UitPAS met kansentarief krijgen?

 • Inwoners met het statuut ‘verhoogde tegemoetkoming’
 • Inwoners met een collectieve schuldenregeling
 • Inwoners met een laag inkomen

Denkt u dat u recht heeft op een UiTPAS met kansentarief, neem dan zeker contact op met de dienst zorg en welzijn of ga naar één van de UiTPAS-balies, waaronder het onthaal in ons gemeentehuis. Breng dan zeker uw identiteitskaart en de nodige documenten mee om te bewijzen dat u in aanmerking komt. 

UiTPAS Druivenstreek

Openingsuren & contact

Evenementenloket

Deel deze pagina