naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Jeugdboekenmaand in de bib… Dat is lezen én bewegen én spelen!

Het thema van de Jeugdboekenmaand is dit jaar 'Sport en Spel'. De hele maand maart kan je in de bib van Bertem niet alleen lezen maar ook spelen, sporten en bewegen. Er staan heel wat activiteiten gepland zoals een voorleesuurtje, twee spelletjesnamiddagen en volksspelen in de bib. Welkom!

De Jeugdboekenmaand staat dit jaar in het teken van ‘Sport en Spel’. Spring dus binnen in de bib van Bertem voor leuke spelletjes bij verschillende boeken, bewegen tussen de boeken, al lezend meer te weten komen over een sport, enz.

Kom je tijdens de Jeugdboekenmaand in sportoutfit naar de bib van Bertem of Leefdaal? Dan wacht jou een kleine verrassing. Klaar? … START!

Wat staat er nog op het programma in de bibliotheek van Bertem tijdens de Jeugdboekenmaand?

  • Voorleesuurtje op zondag 3 maart van 10u30 tot 11u30:

Voorlezer opa Leo kiest deze keer voor verhalen die iets met sport en spel te maken hebben. Voel jij het ook al kriebelen in je tenen? Kom dan zeker langs.

  • Spelletjesnamiddag op woensdag 13 en 20 maart, telkens van 14u tot 17u:

Op deze twee woensdagnamiddagen zetten we een stapel gezelschapsspelletjes voor verschillende leeftijden klaar. Zin om te komen spelen of één van onze gloednieuwe spelletjes te ontdekken? Warm die spieren dan maar op! Wij zorgen voor begeleiders om alles in goede banen te leiden.

  • Volksspelen in de bib op zondag 17 maart van 10u tot 12u30:

Tijd voor spelletjes van vroeger, zoals een sjoelbak en rekker-trekker! Plezier gegarandeerd voor jong en oud!

Praktisch: Alle activiteiten zijn vrij toegankelijk. Het is dus niet nodig om je vooraf in te schrijven. Alle info vind je ook op bertem.bibliotheek.be.

Met de Jeugdboekenmaand willen we dus bewijzen dat sporten en lezen wél samen kunnen gaan. Wil jij je ‘outen’ als lezer én sporter? Bezorg ons dan een leuke foto van jezelf als lezende sporter of sportende lezer. Of kom er gewoon eentje maken in de bib zelf! Wij zijn alvast benieuwd naar jullie originele foto’s. Mail je foto naar bibliotheek@bertem.be.

Gepubliceerd op maandag 26 februari 2024
Nieuwsoverzicht
Jeugdboekenmaand maart 'Sport en 'Spel'

Openingsuren & contact

Bibliotheek Bertem

Bibliotheek Leefdaal

adres
Vlieguit 63061 Leefdaal
Tel. tel.
016 49 97 93

Lees meer artikels over

Deel deze pagina