naar top
Gemeente Bertem

Digidokters bij voorkeur op afspraak

Digidokters Wim en Francis staan op maandag 8 april weer klaar in de bib van Bertem om uw vragen over de smartphone of tablet te beantwoorden. Ze werken bij voorkeur op afspraak. U kan nu ook rechtstreeks mailen naar de digidokters om een afspraak te maken.

Wie een vraag heeft over zijn smartphone of tablet vindt ondertussen de weg naar Wim en Francis die ze met veel plezier verder helpen. Door dit succes werken onze digidokters voortaan bij voorkeur op afspraak. Zo kunnen ze zich ook een beetje voorbereiden en de nodige tijd voorzien voor een ‘patiënt’. Langskomen tijdens hun spreekuur zonder afspraak kan nog altijd, maar dan houdt u er best rekening mee dat u waarschijnlijk een tijdje zal moeten wachten.

Hoe maak ik een afspraak?

  1. Kom naar de balie van de bib in Bertem en vul daar de aanvraag in. Wij bezorgen uw gegevens aan de digidokters en zij nemen contact met u op om een afspraak te maken.
  2. NIEUW: Mail naar digidokter@bertem.be en neem zo rechtstreeks contact op met de digidokters om een afspraak te maken.

Wat zet ik in mijn mail aan de digidokter?

  • Uw naam
  • Het toestel waarmee u werkt (bijvoorbeeld: Samsung smartphone, IPhone, Samsung tablet)
  • Uw vragen voor de digidokter (bijvoorbeeld: installeren app itsme, instellingen wijzigen, foto’s delen)

De digidokters nemen binnen de week contact met u op om een afspraak vast te leggen.

Om zoveel mogelijk mensen verder te helpen, duurt een afspraak maximum een half uur. Zijn na dat half uur nog niet al uw vragen beantwoord? Dan kan u meteen een vervolgafspraak boeken.

Door gebruik te maken van de diensten van de digidokters en te mailen naar de digidokters, gaat u akkoord met het privacybeleid, d.w.z. dat de identificatiegegevens verkregen via het aanvraagformulier of uw mail aan de digidokters én tijdens uw afspraak uitsluitend in dit kader gebruikt zullen worden en in geen geval voor commerciële doeleinden. De digidokters gaan uiteraard ook discreet om met deze informatie.

Volgende spreekuren

  • maandag 8 april 18 – 20 uur
  • maandag 13 mei 18 – 20 uur

Meer info

Alle info vindt u ook op de website van de bibliotheek: https://bertem.bibliotheek.be/agenda/digidokters-bertem

Gepubliceerd op donderdag 28 maart 2024
Nieuwsoverzicht
Digidokter

Openingsuren & contact

Bibliotheek Bertem

Bibliotheek Leefdaal

adres
Vlieguit 63061 Leefdaal
Tel. tel.
016 49 97 93

Deel deze pagina