Beweegroute

De beweegroute is een korte wandeling met eenvoudige oefeningen om je uithoudingsvermogen, evenwicht en kracht te trainen. Fijn om ze samen met vrienden of familie te doen. En dat fittere lijf geeft een fitter hoofd! De beweegroute start aan het park aan het LDC. Daar staat een startbord met een overzicht van de volledige wandelroute en oefeningen. Iedereen kan gebruikmaken van de be...

Wanneer

  • 03 juni ’22 (vr)
    -
    05 januari ’25 (zo)

Prijs

Gratis

Waar

naam
Lokaal Dienstencentrum De Blankaart
adres
Egenhovenstraat 223060 Bertem

Info

De beweegroute is een korte wandeling met eenvoudige oefeningen om je uithoudingsvermogen, evenwicht en kracht te trainen. Fijn om ze samen met vrienden of familie te doen. En dat fittere lijf geeft een fitter hoofd!

De beweegroute start aan het park aan het LDC. Daar staat een startbord met een overzicht van de volledige wandelroute en oefeningen.
Iedereen kan gebruikmaken van de beweegroute, maar er is extra aandacht voor oefeningen geschikt voor rolstoelgebruikers. De oefeningen zijn leuk en laagdrempelig opgevat en daarom geschikt voor jong en oud. De beweegroute stimuleert om samen buiten te bewegen. Ideaal voor het sociaal contact en het vergroot zeker ook de zelfredzaamheid van ouderen in Bertem. Mag het wat moeilijker? Er zijn steeds oefeningen van verschillende niveaus.

Alle activiteiten
foto: Beweegroute

Categorie

Organisatie

naam
Logo Oost-Brabant

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.

Deel deze pagina