Leefdaal. Een nieuwe straat. Een nieuwe school.

Leefdaal heeft er lang op gewacht: de Dorpstraat wordt vernieuwd en er komt een nieuwe school. De oude wordt afgebroken en ook de parochiezaal maakt plaats voor een nieuw polyvalent gebouw. In de schaduw van deze grote projecten worden ook de rioleringen aangepakt.

We gaan niet liegen: er zal hinder zijn. Samen proberen we de hinder tot een minimum te beperken met als absolute prioriteit de veiligheid van de schoolgaande kinderen.

Veilig naar school

We scheiden zoveel mogelijk het school- en het werfverkeer om de veiligheid van de schoolgaande kinderen te garanderen.

Er komen geen containerklassen en de kinderen kunnen in hun eigen klas les volgen tijdens de bouw. De speelplaats wordt verplaatst naar de vroegere parking.

We evalueren voortdurend de verkeersmaatregelen en sturen bij wanneer nodig. De meest actuele verkeersmaatregelen vindt u in ons nieuwsoverzicht.

Werfcommunicatie

We volgen de werken op de voet en informeren u via de gemeentelijke kanalen: ons tweemaandelijks infoblad Info Bertem, onze website, de digitale nieuwsbrief en Facebook.

Alle nieuws over Leefdaal. Een nieuwe straat. Een nieuwe school. vindt u in ons nieuwsoverzicht.

U kan altijd bij ons terecht voor informatie en vragen via leefdaal@bertem.be of via tel. 016 49 99 99. Of spreek onze toezichter, Kris Zwarts, aan. Hij komt regelmatig ter plaatse. U kan ook contact met hem opnemen via tel. 016 94 69 21 of toezichter@bertem.be·