Schatten van Vlieg in Bertem: Proef jij wat ik proef?

Ook in de bib van Bertem is deze zomervakantie weer een Schat van Vlieg verstopt. Duik tussen de boekenrekken en speur naar de verborgen schatkist in deze gratis zoektocht. Breng je alle opdrachten tot een goed einde? Dan wacht jou een leuke verrassing! Dit jaar is het thema 'Proef jij wat ik proef?'. Zoet, zout, bitter of toch liever zuur? Het is zo: smaken verschillen. En welk boek ...

Wanneer

  • 01 juli ’24 (ma)
    -
    31 augustus ’24 (za)

Prijs

Gratis (Kansentarief met UiTPAS Druivenstreek - 0,00 euro)

Waar

naam
Openbare bibliotheek
adres
Bosstraat 13060 Bertem

Info

Ook in de bib van Bertem is deze zomervakantie weer een Schat van Vlieg verstopt. Duik tussen de boekenrekken en speur naar de verborgen schatkist in deze gratis zoektocht. Breng je alle opdrachten tot een goed einde? Dan wacht jou een leuke verrassing!

Dit jaar is het thema 'Proef jij wat ik proef?'. Zoet, zout, bitter of toch liever zuur? Het is zo: smaken verschillen. En welk boek smaakt voor jou naar meer: Vos en Haas op zoek naar koek, Sjakie en de chocoladefabriek of (S)Toverij met frieten? Of ben jij misschien eerder een Rupsjenooitgenoeg?

Zin in een verrukkelijke zomerse speurtocht? Kom dan in juli en augustus lekker naar de bib van Bertem voor Schatten van Vlieg!

Alle activiteiten
foto: Campagnebeeld Schatten van Vlieg 2024: Proef jij wat ik proef?

Categorie

Organisatie

naam
Bibliotheek Bertem
tel.
016 49 99 97
website
www.bertem.be/bibliotheek
e-mail
bibliotheek@bertem.be

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.

Deel deze pagina