A Heart4Work

Loopbaan-, Perfectionisme, Stress & burn-out coaching;
Kwalitatief werk leveren en alles binnen het tijdsbestek afkrijgen zijn goede kwaliteiten. Alleen als het je niet meer lukt om ook voor de kleinste prul, daarvan los te komen noemen we dit dwangmatig perfectionisme. Het gaat je werk, relaties en ook je zelfvertrouwen gaan aantasten. Wil je daar graag iets aan doen, dan kan dat. Via perfectionisme coaching pakken we dit stap voor stap aan.
Stress & Burn-out coaching helpt je om je mentaal fit te krijgen. Hierin komen de volgende aspecten aan bod: Ontspanning terug toelaten (durven stil vallen is meestal de eerste uitdaging), scherp krijgen wat de stressoren in je leven zijn, kijken naar die stressvolle situaties op het werk of in je privéleven en hoe je die anders kan aanpakken. Maar ook kijken waarin je uitblinkt en wat voor je belangrijk is en hoe je dat kan gaan inzetten om de energie gevende momenten te vergroten, je begeleiden in de re-integratie op het werk, je zaak en in de maatschappij. En dit alles met het uiteindelijke doel dat je terug zinvol in het leven staat.
Loopbaancoaching geeft ondersteuning bij het nemen van beslissingen i.v.m. je loopbaan en het kan je helpen bij het verder ontwikkelen van competenties i.v.je loopbaan. Je kan gebruik maken van de Loopbaancheques gesponsord door de Vlaamse Overheid.
Zowel bedrijven, ondernemers als particulieren begeleid ik in deze verschillende coaching trajecten.

Contactgegevens

adres
Tervuursesteenweg 72a3060 Bertem
gsm
0475 41 57 00
e-mail
e-mail
website
website

Openingsuren

op afspraak
Terug naar bedrijvengids