The Shelter

The Shelter is gelegen aan de ingang van het natuurgebied De Doode Bemde, de Dijle stroomt door onze voortuin en het Meerdaalwoud ligt op wandelafstand bij ons vandaan.

In deze unieke omgeving laten we je genieten van één van onze vele sportieve en avontuurlijke uitdagingen.

Ontdek de Dijle van dicht bij per kano, vlot of Sup en vaar af tot Heverlee of het centrum van Leuven. Neem deel aan een van onze themateambuildings, Kickbike- en mountainbiketochten, oriëntatielopen of wandel door de Doode Bemde met een gids.

Organiseer jouw teambuilding met je bedrijf bij The Shelter: vergaderen, activiteiten en maaltijden allemaal op één locatie.
Of schrijf je kids in voor een van onze kampen of jezelf voor een mountainbiketraining.

Met onze persoonlijke service en aandacht voor de belevenis en veiligheid, bieden wij kwalitatieve en op maat gemaakte activiteiten aan voor jong en oud.
Activiteiten plannen kan het hele jaar door. Tijdens de weekenden van april tot en met september ben je ook van harte welkom op ons terras.

Contactgegevens

adres
Stationsstraat 133060 Bertem
tel.
016 48 75 71
e-mail
e-mail
website
website

Openingsuren

Seizoen vanaf de paasvakantie tot eind september. Geopend in de week en in het weekend voor activiteiten na reservatie. Café en terras geopend tijdens het weekend van 12 tot 18 uur/19 uur.
Terug naar bedrijvengids