naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

We helpen u energie te besparen

Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met de provinciale groepsaankopen en de inzet van een benovatiecoach geven de provincie Vlaams-Brabant, IGO, Klimaatpunt, 3WPlus, de Kringwinkel Hageland en het lokaal bestuur Bertem u graag een duwtje in de rug.

Provinciale groepsaankoop

U kan als inwoner van Vlaams-Brabant intekenen op een groepsaanbod voor zonnepanelen,  dak- of muurisolatie,  isolerende ramen, warmtepompen of warmtepompboiler. U ontvangt dan vrijblijvend een offerte van een op prijs/kwaliteit geselecteerde aannemer. Grijp dus de kans om uw woning nog beter te isoleren en uw wooncomfort te laten stijgen.

www.vlaamsbrabant.be/groepsaankopen - Kristof De Cupere, tel. 0496 25 85 13 - kristof.decupere@igo.be 

Inzet van een benovatiecoach

U wilt één of meerdere energierenovaties laten uitvoeren, maar weet niet goed hoe u eraan begint, hoe u een betrouwbare, kwalitatieve aannemer met een correcte prijs vindt of hoe u al de verschillende premies kan krijgen. Om hier aan tegemoet te komen, kan u een beroep doen op een benovatiecoach van IGO. De benovatiecoach begeleidt u doorheen het volledige traject. Deze begeleiding is volledig gratis. U betaalt enkel een waarborg van 100 euro die u terugkrijgt van zodra u binnen de 2 jaar minstens één energiebesparende benovatiemaatregel laat uitvoeren en hiervoor de premie van Fluvius ontvangt.

Benovatiecoach Bert Baes: benoveren@igo.be - gsm 0496 27 85 33

Bekijk de infofilmpjes!

Op de website van IGO vindt u filmpjes met meer uitleg over de groepsaankoop, de renovatiebegeleiding en premies en voordelen voor verbouwers. Kijk snel op  http://digitaleinfosessies.igo.be.

Energiehuis IGO: tel. 016 31 18 66

Gepubliceerd op dinsdag 14 juli 2020
  • foto: IGO
  • foto: Vlaanderen_is_energie.jpg
Nieuwsoverzicht
Benovatiecoach

Openingsuren & contact

Woonloket Wonen aan IJse en Voer

Lees meer artikels over

Deel deze pagina