naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bosstraat tot 20 september afgesloten voor alle verkeer

Het kruispunt Bosstraat-Vuikelaan wordt heraangelegd. De werken duren tot 20 september. Zolang is de Bosstraat ter hoogte van het kruispunt volledig onderbroken. U wordt omgeleid via de Oude Baan en de Weygenstraat. Op die omleiding geldt een parkeerverbod en mag u maximum 30 km per uur rijden.

Het kruispunt Bosstraat - Vuikelaan wordt veiliger gemaakt voor alle weggebruikers. Het bestaande kruispunt met zijn verkeersplateau wordt volledig weggebroken en heraangelegd. Er worden versmalde rijstroken aangebracht met een volledig nieuwe fundering en nieuwe rijweg. Het aanliggende fietspad zal ook deels heraangelegd worden, zodat de overgangen bij het kruisen van de Vuikelaan en het op- en afrijden van het fietspad zonder hindernissen kan gebeuren.

De werken starten op dinsdag 18 augustus en als alles volgens plan verloopt, zijn ze voltooid op 20 september 2020.

Tijdens deze periode is de Bosstraat ter hoogte van het kruispunt volledig onderbroken en is doorgaand verkeer niet mogelijk. U wordt omgeleid via de Oude Baan en de Weygenstraat. Op de omleiding wordt de maximale toegelaten snelheid beperkt tot 30 km per uur.

Er geldt een parkeerverbod in beide rijrichtingen

  • in het deel van de Oude Baan tussen de Bosstraat en de Weygenstraat
  • in de Weygenstraat van het kruispunt met de Oude Baan tot het kruispunt met de Tervuursesteenweg

Aannemer Liema uit Tienen voert de werken uit. De verantwoordelijke werfleider is Christopher Vanlindt. Voor praktische vragen en opmerkingen kan u bij hem terecht op gsm 0491 56 96 53 of bij Jan Bruggemans, toezichter van de werken, op gsm 0473 89 51 06.

Gepubliceerd op dinsdag 11 augustus 2020
Nieuwsoverzicht