naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Communicatieambtenaar gezocht!

U schrijft heldere en vlotte teksten? U denkt mee na over vormgeving? En sociale media hebben geen geheimen voor u? Word onze nieuwe halftijdse communicatieambtenaar. Stel u ten laatste op 31 mei kandidaat!

Uw functie

U coördineert en verzorgt de interne en externe communicatie tussen het lokaal bestuur en zijn doelgroepen. Zo informeert u de inwoners van de gemeente Bertem systematisch, tijdig en correct. U bewaakt de huisstijl en bent verantwoordelijk voor de eindredactie van artikels op onze gemeentelijke website en het intranet. U schrijft op een vlotte en heldere manier, aangepast aan de doelgroep en het kanaal. Samen met uw collega maakt u maandelijks een communicatieplanning op en volgt u de richtlijnen rond GDPR en webtoegankelijkheid op. U beschikt niet alleen over een vlotte pen, maar denkt ook graag mee na over vormgeving en hebt kennis van verschillende tools om visuals te maken.

Uw profiel

  • U voldoet aan de toelatings- en aanwervingsvoorwaarden
  • U beschikt over een bachelordiploma, ofwel een diploma van hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

Ons aanbod

  • Contract van bepaalde duur van 1 juli 2023 tot en met 31 juli 2024
  • Bruto voltijdse maandwedde: min. 2883,19 euro - max. 4858,09 euro
  • Flexibele werktijden
  • Relevante ervaring wordt in rekening gebracht voor het toekennen van anciënniteit
  • Volledige terugbetaling woonwerkverkeer (fiets en openbaar vervoer), gratis hospitalisatieverzekering, eindejaarstoelage, ecocheques, gunstige 2de pensioenpijler, jaarlijkse geschenkcheques, maaltijdcheques van 8 euro per volledig gewerkte dag en 35 dagen verlof (bij een voltijdse tewerkstelling).

Interesse?

1) Dien uw kandidatuur uiterlijk in op 31 mei 2023.

2) De selectieproeven vinden plaats op vrijdag 9 juni 2023.

3) Voor u effectief bij ons kan starten, moet u een recent uittreksel uit het strafregister en een afschrift van het gevraagde diploma kunnen bezorgen.

Meer informatie vindt u op www.bertem.be/vacatures of vraagt u bij de dienst HRM: tel. 016 49 97 73, 016 49 97 84 of 016 49 97 87, hrm@bertem.be 

Gepubliceerd op maandag 08 mei 2023
Nieuwsoverzicht