naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Deskundige Intergemeentelijke samenwerking Vrije Tijd – Druivenstreek (IGS)

IGS Vrije tijd Druivenstreek is op zoek naar 2 nieuwe medewerkers die samen hun schouders zetten onder de uitbouw van het lokale vrijetijdsaanbod.

Heeft u interesse in een job met verantwoordelijkheid en uitdaging en voelt u zich thuis in het brede culturele werkveld? Bent u bovendien goed in netwerken, organiseren en communiceren? Dan is deze job misschien wel op uw lijf geschreven!

De projectvereniging Vrijetijdsregio Druivenstreek is een samenwerkingsverband met de lokale besturen Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse en Tervuren en vzw De Rand. Het heeft als opdracht om een kwalitatieve, duurzame, diverse en geïntegreerde bovenlokale vrijetijdswerking uit te bouwen, te stimuleren en te optimaliseren, alsook vrijetijdsparticipatie te bevorderen en te versterken. U vormt samen met de tweede deskundige het kloppende hart van de projectvereniging waar u terecht komt in een breed netwerk van partners.

Doel van de functie

Als deskundige heeft u affiniteit met het vrijetijds- en verenigingsleven en helpt u om de doelstellingen en acties van de projectvereniging vorm te geven en uit te voeren. Samen met uw collega-deskundige coördineert u de werking van de projectvereniging en gaat u in samenwerking met de stuurgroep aan de slag om de intergemeentelijke samenwerking (IGS) verder uit te bouwen.

De Kernresultaatgebieden in verband met de functie deskundige Intergemeentelijke samenwerking Vrije tijd - Druivenstreek kan u in bijlage terugvinden.

Diplomavereisten

U bent in het bezit van een bachelorsdiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs.

Indien u niet in het bezit bent van een bachelorsdiploma, heeft u bij voorkeur 5 jaar aantoonbare en relevante ervaring en dient u te slagen voor een bijkomende capaciteitstest.

Selectieprocedure

De selectieprocedure wordt als volgt bepaald:

  1. Psychotechnisch gedeelte (positief advies, positief advies met aandachtspunten of negatief advies) in te vullen vanaf 5 december 2022 tot en met 7 december 2022 (thuis)

Testen waarbij de capaciteiten, de emotionele weerstand, de samenwerking, de intellectuele openheid en de consciëntieusheid (waar relevant ook het leiderschap) van de kandidaten wordt nagegaan. Er wordt beoordeeld in welke mate de kandidaten over de voor de functie van belang zijnde competenties beschikken.

  1. Mondeling gedeelte (100 punten) op 19 december 2022 in CC De Warandepoort in Tervuren.
    Voorbereidingstijd 8 december 2022 tot en met 12 december 2022 (thuis)

Proef 1: Kennisproef waarvoor de kandidaten zich kunnen voorbereiden met als doel de kennis, en de technische, organisatorische en communicatieve vaardigheden van de kandidaat te testen. (50 punten)

Proef 2: Een interview/evaluatie van de overeenstemming van het profiel van de kandidaat met de specifieke vereisten van de functie, evenals zijn/haar motivatie en zijn/haar sociale vaardigheden. Hierbij kan onder andere gebruik worden gemaakt van de persoonlijkheidstest uit het vorige selectiegedeelte. (50 punten)

Om als geslaagd te worden beschouwd moeten de kandidaten 60% behalen op het totaal van de mondelinge proef, en minstens 50% op elk onderdeel ervan.

Wij bieden

  • Een voltijds contract van onbepaalde duur
  • De minimum bruto maandwedde (voltijdse functie) op niveau B1 bedraagt: € 2.771,17
  • Werk in een boeiende sector binnen een jonge, dynamische projectvereniging met mogelijke werkplekken in de verschillende deelnemende gemeenten
  • Een afwisselende job met tal van verantwoordelijkheden en de kans om uw bekwaamheden verder te ontwikkelen
  • Een aangename werksfeer met veel contacten met partners, andere instellingen en verenigingen
  • Een contract van 100% van onbepaalde duur

Kandidatuurstelling

Solliciteren kan uiterlijk tot en met 4 december 2022 via onderstaande link:
https://www.jobsolutions.be/register/13706-29

of per brief t.a.v. de dienst HRM, Markt 7a bus 2 in 3080 Tervuren.

Dienen te worden toegevoegd:

- een curriculum vitae

- een motivatiebrief

- een kopie van het bachelordiploma (Indien je niet in het bezit bent van een bachelordiploma, heb je bij voorkeur 5 jaar aantoonbare en relevante ervaring en dien je te slagen voor een bijkomende capaciteitstest.)

Gepubliceerd op dinsdag 15 november 2022
Nieuwsoverzicht
Collega gezocht

Openingsuren & contact

HRM

Tel. tel.
016 49 99 99
e-mail
hrm@bertem.be

Lees meer artikels over

Deel deze pagina