naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Deze zomer weer speelpleinpret met Kattestroof

Van maandag 1 juli tot en met donderdag 8 augustus is er opnieuw Kattestroof. Kinderen van 2,5 tot 12 jaar worden in de gemeentelijke basisschool van Leefdaal met veel enthousiasme ontvangen door onze animatoren. Inschrijven is verplicht en kan van 3 tot en met 24 juni.

De animatoren hebben een heleboel leuke weekthema’s en uitstappen bedacht. De kinderen zullen dus opnieuw kunnen ravotten en plezier beleven deze zomer! Denk eraan om hen tussen 3 en 24 juni in te schrijven.

De uitstappen en speciale activiteiten moeten vooraf online betaald worden. Hebt u recht op een kansentarief? Met een UiTpas krijgt u een korting op de kampen en activiteiten. Een UiTpas kan u kopen aan het onthaal van het gemeentehuis of aanvragen via de dienst zorg en welzijn. Een UiTpas met kansentarief kost 1 euro.

En opgelet: op 11 juli is er geen speelpleinwerking.

Inschrijven via: www.bertem.be/vrijetijdswinkel. Hou uw rijksregisternummers en uw bankkaart bij de hand.

Verloren spullen

Rugzakje kwijt? T-shirt niet meer te vinden? Jas verloren? Misschien zijn ze de vorige keer op het speelplein blijven liggen. Haast u dan naar het onthaal van het gemeentehuis en duik eens tussen de verloren spulletjes. 

Meer info

www.bertem.be/kattestroof, tel. 016 49 97 72 of vrijetijd@bertem.be

Gepubliceerd op donderdag 30 mei 2024
Nieuwsoverzicht
Kattestroof

Openingsuren & contact

Vrije tijd

Lees meer artikels over

Deel deze pagina