naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vacature directeur GBS Leefdaal

Lokaal bestuur Bertem organiseert een selectieprocedure voor spoedige indiensttreding van: 1 voltijds directeur basisonderwijs in de GBS Leefdaal. Er wordt een wervingsreserve aangelegd, geldig voor twee jaar.

Jouw functie

Als directeur van de gemeentelijke basisschool sta je in voor de algemene leiding van de school. Samen met je schoolteam zorg je voor kwaliteitsvol onderwijs en bouw je verder het pedagogisch project van de school uit. En volgend schooljaar doe je dit vanuit een splinternieuw schoolgebouw.

Je bent het centraal aanspreekpunt van de 400 kleuters en lagere schoolkinderen, maar ook van de ouders, het gemeentebestuur, andere schooldirecties, enz. Je communiceert helder en gericht, rekening houdend met de doelgroep.

Je coacht en motiveert het team van enthousiaste leerkrachten. Je zet hierbij zowel in op de ontwikkeling van het lerarenteam in zijn geheel als op de versterking van je individuele teamleden. Je organiseert de personeelsvergaderingen, maar zorgt tevens voor de planningen en mogelijke vervangingen.

Uiteraard sta je garant voor een correcte leerlingenadministratie, waarbij je ondersteund wordt door het secretariaat.

Ons aanbod

  • Je ontvangt een loon volgens salarisschaal 879.
  • Een voltijdse betrekking als directeur.
  • Volledige terugbetaling woon-werkverkeer (fiets en openbaar vervoer).
  • Het schoolspecifiek profiel, de aanvullende voorwaarden, de functiebeschrijving en het examenprogramma kan je aanvragen bij de dienst HRM van lokaal bestuur Bertem of terugvinden in bijgevoegde informatiebundel.

Interesse?

Dien je kandidatuur uiterlijk op 10 januari 2024 in:

Voeg bij je kandidatuur een attest waaruit blijkt dat je een dienstanciënniteit hebt verworven van minstens 5 jaar als lid van het personeel van het kleuter-, lager of basisonderwijs. Voor je effectief kan starten, moet je een recent uittreksel uit het strafregister (model 596.2) kunnen bezorgen.

De selectieproeven gaan door als volgt:

- schriftelijke proef: op woensdag 24 januari 2024

- assessment center: op dinsdag 6 februari 2024

- mondelinge proef: op woensdag 21 februari 2024

Gepubliceerd op dinsdag 21 november 2023
Nieuwsoverzicht
nieuwe school GBS Leefdaal

Openingsuren & contact

HRM

Tel. tel.
016 49 99 99
e-mail
hrm@bertem.be

Lees meer artikels over

Deel deze pagina