naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Opleiding veilig elektrisch fietsen voor volwassenen

Fietsen met een elektrische fiets is anders dan met een 'gewone' fiets. Het evenwicht behouden, op- en afstappen en de snelheid vragen oefening en ervaring. Daarom organiseert het lokaal bestuur Bertem op 6 mei een opleiding e-bike voor recreatieve fietsers.

We organiseren voor de allereerste keer een e-bike opleiding gericht op recreatieve fietsers. Deze opleiding, onder leiding van ervaren instructeurs, combineert 2 uur theoretische instructie met 2 uur praktijkervaring.

Deelnemers krijgen de kans om al hun vragen over de wegcode, gevaarherkenning en andere relevante onderwerpen te stellen, en er is zelfs een quiz om de opgedane kennis te testen.

De praktijkervaring bestaat uit een gezamenlijke rit op de weg om te leren hoe zich het best te gedragen in het verkeer.

Mee te brengen:

  • Fluovestje
  • Eigen e-bike

Kostprijs: 15 euro, Uitpas met kansentarief: 3 euro

De cursus vindt plaats op 6 mei 2024 van 13 tot 17 uur in de voetbalkantine van VC Bertem-Leefdaal, Dorpstraat 257, 3060 Bertem

Inschrijven is verplicht en kan tot ten laatste 30 april via ons formulier 'Opleiding veilig elektrisch fietsen voor senioren'.

Gepubliceerd op maandag 22 april 2024
Nieuwsoverzicht
e-bike

Openingsuren & contact

Vrije tijd

Lees meer artikels over

Deel deze pagina