Bertemse handelaars

Het lokaal bestuur Bertem zet al haar handelszaken, stielmannen en -vrouwen, garages... in de kijker via de gemeentelijke bedrijvengids en het platform Lokaal en Loyaal Bertem.

Uw bedrijf vermelden in de bedrijvengids?

Alle handelaars, ondernemingen, bedrijven, vrije beroepen… die gevestigd zijn in de gemeente Bertem kunnen gratis vermeld worden in onze online bedrijvengids.

Voeg uw bedrijf toe

U kan zelf de gegevens van uw zaak toevoegen door in de bedrijvengids te klikken op 'voeg uw bedrijf toe'. U vult het formulier in. Na controle door onze diensten wordt de pagina gepubliceerd.

Wijzig de gegevens van uw bedrijf

U kan op elk moment uw gegevens nog aanpassen. Ga hiervoor naar de pagina van uw bedrijf op www.bertem.be/bedrijvengids. Klik rechtsonder op 'wijzig de gegevens van uw bedrijf'. Meld u aan met het e-mailadres dat u opgaf bij 'beheerders'. Vervolgens ontvangt u een link naar de pagina waar u uw gegevens kan aanpassen. Die link blijft 24 uur geldig. Ook wanneer u de gegevens van uw bedrijf wilt beheren met een ander e-mailadres, volgt u deze weg. U moet dan bij 'beheerders' het nieuwe e-mailadres invullen.

Let op: na registratie op de bedrijvengids of het invullen van een formulier, wordt uw e-mailadres niet automatisch toegevoegd aan de e-nieuwsbrief voor middenstand.

Vermelding stopzetten

U bent niet langer actief als handelaar of u wenst geen nieuwe klanten meer aan te trekken. Verwijder zelf uw registratie in de online bedrijvengids. Ga naar uw pagina en klik onderaan rechts op 'bedrijf verwijderen'.

Deel deze pagina