naar top
Gemeente Bertem

OKRA Leefdaal

OKRA Leefdaal is een sociaal-culturele vereniging. Alle senioren (+55) zonder onderscheid zijn hartelijk welkom. Voorwaarde is eenvoudig dat zij het jaarlijkse lidgeld betalen.
Als tegenprestatie krijgen de leden de mogelijkheid elke derde dinsdag van de maand om 14 uur in de Vlieg In te Leefdaal een vergadering bij te wonen. Er wordt gezellig gebabbeld en gekaart, de zanggroep zingt een paar liedjes, een of ander persoon of groep brengt een vrolijk stukje en er is gewoonlijk wel iets te vieren, men speelt bingo of krijgt een korte aangepaste turnles. Daarna gebruiken allen samen een altijd lekker vieruurtje aan een vriendenprijsje.

Bovendien kunnen de leden rekenen op:

  • Een aangepaste verzekering waardoor zij onder meer minder moeten betalen voor de jaarlijkse reizen
  • De mogelijkheid geleide wandelingen gratis mee te maken
  • Andere activiteiten voor de leden die er interesse voor hebben, zoals Line Dance, indoor petanque, wandelclub, fietstochten, theatervoorstellingen in de buurt.
  • Een maandelijks OKRA-magazine met eigen bijlage.
  • Een eigen website met nieuwsberichten en een AGENDA van de geplande activiteiten

OKRA Leefdaal verdedigt de belangen van zijn leden in de verschillende gemeentelijke raden en bij het gemeentebestuur en zorgt, indien gewenst, voor uitleg door goede specialisten over allerlei onderwerpen die de senioren aanbelangen.

Contactgegevens

e-mail
e-mail
website
http://okra.leefdaal.be

Lokaal

naam
Vlieg In
adres
Vlieguit 63061 Leefdaal
foto:

Contact

naam
Johan Morris
adres
Mezenstraat 363061 Leefdaal
tel.
02 7679901
GSM
0495 541958
e-mail
okra@leefdaal.be