naar top
Gemeente Bertem

Fietsersbond Bertem

Wij zijn de lokale afdeling van De Fietsersbond.

De Fietsersbond is een onafhankelijke vereniging, die met steun van leden, vrijwilligers en bondgenoten de belangen van alle fietsers in Vlaanderen en Brussel behartigt. De Fietsersbond is een zichtbare en open vereniging waarin vrijwilligers ondersteund en aangemoedigd worden om onze visie mee uit te dragen.

Wij zijn hét aanspreekpunt als het gaat om functioneel fietsen. Door ons kritisch, constructief en innoverend op te stellen, zijn wij een gewaardeerde partner.

We geloven in multimodaliteit waar de fiets de basisschakel van is. Daarom kiezen we resoluut voor een integrale aanpak en maken we actief deel uit van een netwerk rond duurzame mobiliteit. De fietser is daarbij ons uitgangspunt.

We lobbyen op alle overheidsniveaus, bij bedrijven en het middenveld en promoten er de fiets als hefboom om duurzame oplossingen te realiseren op vlak van mobiliteit en ruimtelijke ordening, economie, klimaat, milieu en gezondheid. We maken daarbij ook gebruik van de expertise van onze leden, voeren onderzoek en eigen programma’s uit, leveren diensten. Zo trekken we met kennis van zaken de kop van het peloton en inspireren, enthousiasmeren en motiveren we alle stakeholders om mee onze visie - fietsen is vanzelfsprekend - te realiseren.


Contact

naam
Chris Goidts
adres
Ormendaal 373060 Bertem
GSM
0475 43 70 25
e-mail
chris@goidts.be