naar top
Gemeente Bertem

Chiro Leefdaal

Al bijna zestig jaar lang staat elke zondag een gemotiveerde leiding te popelen om er weer een fantastische chironamiddag van te maken. En ook voor de leden is dit het hoogtepunt van de week. Samen spelen en creatief zijn, daar draait het om!

De kleinsten leren al om samen in groep te spelen en zo één van de meest hechte banden uit te bouwen: een band voor het leven.

Chiro Leefdaal telt zo’n 170 leden en nog eens 26 leiders en leidsters erbovenop. Het draait dus en dit mag geweten worden!

Met z'n allen gaan we tijdens de zomervakantie ook op kamp. Hét moment van het jaar! Het is zeven of tien dagen samenleven, met allemaal jongens en meisjes die één gemeenschappelijk doel hebben: zich samen amuseren.

Zin om eens een kijkje te komen nemen? Kom dan zeker langs op zondagnamiddag. Voor de kleinsten vanaf 6 jaar is er Chiro van 14 tot 17 uur. Iedereen vanaf 13 jaar is welkom tot 18 uur. Er zijn fietsstallingen voorzien aan onze chirolokalen. Ouders parkeren de auto best aan de sportzaal of de parking Vlieg-In op de Dorpstraat 551 en vervolgens kunnen ze je begeleiden langs de voetgangersweg naar onze lokalen.

Contactgegevens

adres
Vlieguit 4 3061 Leefdaal
website
http://chiro.leefdaal.com/

Lokaal

naam
Chiro Leefdaal
adres
Vlieguit 43061 Leefdaal

Categorie