naar top
Gemeente Bertem

Mozaiek / Creatieve kinderateliers voor tekenen en muziek

Mozaiek richt creatieve ateliers voor kinderen en jongeren van 4 tot 16 jaar in:

 • muziek voor kleuters
  Dansen, zingen en spelen voor kleuters van de tweede (MK1) en derde (MK2) kleuterklas. Leuk en speels, gericht op het ontwikkelen van gevoel voor en plezier in muziek. Beide ateliers duren een uurtje en zijn op zaterdagvoormiddag.
 • muziekateliers (MA)
  Vanaf de lagere school kan je muziekateliers volgen. Je leert er muziek op een speelse manier kennen. We geven juist voldoende notenleer om partituren te leren lezen. De ateliers zijn op zaterdagvoormiddag en duren één of anderhalf uur.
 • instrumenten
  We bieden piano, gitaar, dwarsfluit, saxofoon, klarinet, drum, zang en trompet aan. Deze individuele sessies vinden plaats op zaterdag, zowel in Bertem als in Leefdaal, op maandagavond in Bertem en op dinsdagavond in Leefdaal.
 • beeldend atelier
  Hier kan je heel creatief zijn: tekenen, kleuren, schilderen, knippen en plakken, boetseren, schetsen met houtskool, spelen met vormen en werken met kleuren en contrasten. We richten ateliers in voor kleuters van de derde kleuterklas en leerlingen lagere school. Het atelier duurt anderhalf uur voor kleuters en eerste leerjaar en twee uurtjes vanaf het tweede leerjaar.

Contactgegevens

e-mail
e-mail
website
www.mozaiek-bertem.be
foto:

Contact

adres
A.E. Verbiststraat 63060 Bertem
e-mail
bestuur@mozaiek-bertem.be

Categorie