55 Jaar jeugdhuis 2hoog

Jeugdhuis 2hoog viert haar 55-jarig bestaan en dat moet gevierd worden met een feest du jamais-vu! Mis deze kans niet om deel uit te maken van de rijke geschiedenis van Jeugdhuis 2hoog voor dat de gehele site afgebroken wordt. Op deze dag komen muziek, schoon gezelschap en nostalgie voor een laatste keer in grote getale samen op dit unieke open air event. Laat je vanaf de namiddag ...

Wanneer

  • 18 mei ’24 (za)
    van 16.00 u

Prijs

€ 15,00 (Drankbonnetje - 2,5 euro)

Waar

naam
GBS Leefdaal
adres
Dorpstraat 5403061 Leefdaal (Bertem)

Contact

e-mail
jeugdhuis2hoog@gmail.com

Info

eugdhuis 2hoog viert haar 55-jarig bestaan en dat moet gevierd worden met een feest du jamais-vu! Mis deze kans niet om deel uit te maken van de rijke geschiedenis van Jeugdhuis 2hoog voor dat de gehele site afgebroken wordt.

Op deze dag komen muziek, schoon gezelschap en nostalgie voor een laatste keer in grote getale samen op dit unieke open air event. Laat je vanaf de namiddag tot in de late uurtjes meevoeren op de ritmes en ambiance die enkel 2hoog kan bieden.

Dit is een viering voor iedereen! Allen zijn welkom om deel te nemen aan dit feestelijke gebeuren, waar vriendschap en plezier hand in hand gaan. Trommel je vrienden, familie en buren op en maak herinneringen die een leven lang meegaan!

Kom samen met ons om herinneringen vast te leggen en vol nieuwsgierigheid te kijken naar wat de toekomst brengt!

Noteer 18 mei 2024 (Pinksterweekend) alvast in je agenda voor deze knaller!

Alle activiteiten
foto: banner festival

Categorie

Organisatie

naam
Jeugdhuis 2hoog

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.

Deel deze pagina