naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Tractorlichtparade en sociale kerstmarkt

Tijdens het weekend van 16 en 17 december is er aan kerstsfeer geen gebrek in Bertem. Kom langs op de kersthappening en geniet van al die prachtig versierde tractoren tijdens de tractorlichtparade. Hebt u een tractor en wilt u meedoen? Schrijf u snel in!

Kersthappening

Op 16 en 17 december organiseert het Roemeniëcomité Bertem haar 9de kersthappening in de Pastorij van Bertem. Het wordt er een sfeervolle bedoening. Kom tijdens de openingsuren genieten van het dessertenbuffet en enkele optredens. Met 'Kerst onder dak' wordt de zolder van de Pastorij weer omgetoverd tot een ware kerstmagie.

Openingsuren kersthappening

  • zaterdag 16 december van 14 tot 20 uur met een optreden om 15 uur.
  • zondag 17 december van 14 tot 21 uur met een optreden om 15 uur.

Meer info over de kersthappening: https://taut.be/kersthappening 

Tractorlichtparade

Op zondag 17 december dompelen een vijftigtal tractoren onze drie deelgemeenten onder in een ongelooflijke lichtstoet. En natuurlijk is ook dan de Kerstman van de partij. Tijdens de tractorlichtparade kan iedereen stemmen op de mooiste tractor. De eerste drie laureaten worden na de parade op het Gemeenteplein in de bloemetjes gezet!

De tractoren vertrekken om 17 uur en het einde van de parade is voorzien om 21 uur. 

Seingevers gezocht!

We zoeken mensen die in de buurt van hun huis willen seingeven. In totaal bent u een klein half uurtje aan het seingeven en u ziet de tractorlichtparade vanop de eerste rij. 

Ongeveer 10 minuten voordat de parade passeert, komt er een voertuig langs met het seingeversmateriaal en na de parade rijdt er opnieuw een voertuig om het materiaal op te halen. 

Wilt u seingever zijn tijdens de tractorlichtparade? Schrijf u dan nu in!

Deelnemers

Heeft u thuis een tractor en bent u een kei in versieren? Twijfel niet langer en neem deel aan de tractorlichtparade

Vlagjeswedstrijd

Vanaf 1 december krijgt u bij de deelnemende handelaars vlagjes bij elke aankoop. Hou deze goed bij en neem ze zeker mee naar de tractorlichtparade.

Maak tijdens de parade een mooie foto met u en uw vlagje en stuur deze in. Wie weet bent u wel één van de gelukkige winnaars en wint u een B-Bon ter waarde van 35 euro. De deelnemende handelaars herkent u aan de affiche van de vlagjeswedstrijd.

Uw foto inzenden kan u via de QR-code op de vlagjes of via het formulier 'vlagjeswedstrijd' in ons e-loket. Een foto kan meerdere keren ingediend worden, maar elke unieke deelnemer kan maar één keer deelnemen.

Alle informatie

www.bertem.be/tlp

Gepubliceerd op woensdag 29 november 2023
Nieuwsoverzicht
kerst.jpeg

Openingsuren & contact

Vrije tijd

Lees meer artikels over

Deel deze pagina