naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Wie gaat er eind augustus mee op trektocht?

Al meer dan 25 jaar kunnen jongens en meisjes van 11 tot 15 jaar (zesde leerjaar tot derde middelbaar) mee op trektocht. Jaarlijks gaan we met meer dan 50 deelnemers op pad. Wij zorgen voor ervaren begeleiders, mooi uitgestippelde wandelroutes, tenten, eten én een geweldige sfeer.

Dit jaar trekken we met de jongeren van Bertem en omgeving naar de regio van de Warche in de Ardennen. Een prachtige streek met uitgestrekte bossen, gezellige dorpjes en mooie wandelpaden. We vertrekken op woensdag 23 augustus allemaal samen met de bus en zijn terug op zondag 27 augustus.

Ben jij wie we zoeken?

Je wilt er nog even helemaal uit, net voor het schooljaar? Je houdt van lachen, een toffe sfeer en een hechte groep? Je kijkt niet op tegen een fysieke inspanning? Slapen in een tent, een kampvuurtje ’s avonds en je verfrissen in de rivier lijken je wel wat? Say no more! 

We trekken in groepjes van 10 tot 14 jongeren, aangepast aan de leeftijd. Hiervoor kan je na je inschrijving op de webpagina van het lokaal bestuur aangeven met wie je samen wil trekken. Inschrijven kan online vanaf 1 maart op www.bertem.be/vrijetijdswinkel.

Gepubliceerd op woensdag 04 januari 2023
Nieuwsoverzicht
trektochten.JPG

Openingsuren & contact

Vrije tijd

Lees meer artikels over

Deel deze pagina