naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Samen voor meer veerkracht  met de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid

Heeft u ook al gemerkt dat we meestal pas over mentale gezondheid spreken als het niet goed gaat? Doe dit jaar mee aan de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid en maak mentale gezondheid bespreekbaar, samen met familie, vrienden, collega’s, buren…

Onder het motto ‘samen veerKRACHTig’ kan u dit jaar opnieuw uw krachten ontdekken en daar trots op zijn. Als u uw sterktes kent en op een positieve manier naar uzelf kijkt, voelt u zich krachtiger en gelukkiger. Doordat u uw krachten kan gebruiken om uzelf te ontplooien en om anderen te helpen, krijgt uw geluksgevoel een enorme boost. 

Hoe deelnemen?

Van 1 tot 10 oktober, zet Bertem het belang van een goede geestelijke gezondheid extra ‘in the picture’. Hoe? Met tal van leuke, verbindende en versterkende activiteiten die u kan terugvinden op www.samenveerkrachtig.be. 

Kom samen met uw gezin, buren, collega’s, vrienden… naar één van deze activiteiten en ontdek wat dit kan betekenen voor uw geluksgevoel en geestelijke gezondheid. Want… samen zijn we (veer)krachtig! 

Gepubliceerd op maandag 11 september 2023
Nieuwsoverzicht
samen veerkrachtig

Lees meer artikels over

Deel deze pagina