naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bertem neemt deel aan de Koesterweek!

Van 8 tot 15 december wappert de Koestervlag aan het gemeentehuis. En we nemen deel aan de Wereldlichtjesdag op zondag 10 december. Zo tonen we ons hart voor de gezinnen die een kind* missen. Doe ook mee! Zo zorgen we samen voor een warm en troostend gebaar.

Overal hartjes

Bertem neemt deel aan de Koesterweek van het Berrefonds, de vzw die al bijna 15 jaar families ondersteunt na het overlijden van een kind*.

Iedereen kan een troostend signaal en wat extra warmte aan deze gezinnen geven. Daarom tonen we met veel liefde ons hart en roepen we iedereen op om tijdens de Koesterweek hetzelfde te doen.

Aan het gemeentehuis zal de Koestervlag wapperen. Maar ook u kan zoveel mogelijk hartjes in het straatbeeld brengen: met hartjesaffiches op ramen en deuren, door het dragen van een hartjespin (bestellen kan via koesterweek.be), op sociale media...

Wereldlichtjesdag op 10 december

Ook nemen we op zondag 10 december deel aan Wereldlichtjesdag.

Mensen over de hele wereld steken dan om 19 uur stipt een kaarsje of lichtje aan voor kinderen* die gemist worden. Zo ontstaat er een golf van troostend licht die door de verschillende tijdzones over de hele wereld reist. 

Wij zorgen voor een warm, troostend licht aan het gemeentehuis. Zet u ook een lichtje voor uw raam of aan uw deur? 

Webinars, podcasts...

Daarnaast organiseert het Berrefonds van 8 tot en met 15 december nog heel wat andere activiteiten zoals gratis webinars en podcasts rond rouw en verdriet, ook allemaal terug te vinden op koesterweek.be vanaf 8 december.

Gepubliceerd op donderdag 23 november 2023
Nieuwsoverzicht
Koesterweek 2023

Lees meer artikels over

Deel deze pagina