naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vacature maatschappelijk werker (voltijds - contractueel)

Ben je probleemoplossend ingesteld en wil je samen met lokaal bestuur Bertem streven naar een optimale maatschappelijke dienstverlening? Heb je oog voor het welzijn van de mensen? Bouw je graag écht een band op met je cliënten? Word dan onze nieuwe collega!

Als maatschappelijk werker bij ons lokaal bestuur krijg en neem je de tijd om naar je cliënten te luisteren. Je informeert en adviseert je cliënt en gaat samen een traject aan. Op maat van de cliënt. Zo help je hem om zijn (nood)situatie te verbeteren. Je weet perfect hoe je jouw cliënt moet motiveren en stimuleren. Kortom, de cliënt staat voor jou centraal en kan op een persoonlijke en discrete aanpak rekenen.

Je volgt zelfstandig je dossiers van a tot z op en zorgt ervoor dat ze ook administratief in orde zijn. Toch sta je er niet alleen voor. Je komt in een enthousiast team terecht. Samen verzekeren jullie het recht op een maatschappelijke en kwaliteitsvolle dienstverlening voor onze cliënten.

Wat breng je mee?

  • Je voldoet aan de toelatings- en aanwervingsvoorwaarden
  • Je hebt een diploma waarmee je als maatschappelijk werker aan de slag kan binnen een OCMW
  • Je hebt bij voorkeur een rijbewijs B

Wat bieden we je?

  • Bruto voltijdse maandwedde: min. 2940,85 euro - max. 4955,25 euro
  • Flexibele werkuren, mogelijkheid tot thuiswerken
  • Overname van relevante anciënniteiten
  • Volledige terugbetaling woonwerkverkeer (fiets en openbaar vervoer), gratis hospitalisatieverzekering, eindejaarstoelage, ecocheques, gunstige 2de pensioenpijler, jaarlijkse geschenkcheques, maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en 35 dagen verlof

Zie je het zitten?

Dien je kandidatuur uiterlijk op 10 april 2024 in:

  • vul het sollicitatieformulier in op www.bertem.be/sollicitatieformulier of laad er je cv op
  • of bezorg jouw cv per e-mail, per post of persoonlijk aan de dienst HRM, Tervuursesteenweg 178, 3060 Bertem, hrm@bertem.be.

Het examenprogramma bestaat uit een schriftelijke opdracht en mondeling sollicitatiegesprek. De selectieproeven zullen doorgaan op vrijdag 19 april 2024.

Voor je effectief bij ons kan starten, moet je een recent uittreksel uit het strafregister en een afschrift van het gevraagde diploma kunnen bezorgen.

Ben je laatstejaarsstudent? Bezorg dan samen met je kandidatuur een studiebewijs.

We leggen voor deze functie een wervingsreserve aan, geldig voor 1 jaar.

Nog vragen?

Wil je graag meer informatie, je toekomstige collega’s eens ontmoeten of weten hoe een dag uit het leven van een maatschappelijk werker bij ons lokaal bestuur er uitziet? Neem dan gerust contact op voor een kennismakingsgesprek.

Contacteer de dienst HRM:

  • tel. 016 49 97 73, 016 49 97 84, 016 49 97 87 of hrm@bertem.be
  • www.bertem.be/vacatures.
Gepubliceerd op dinsdag 12 maart 2024
Nieuwsoverzicht