naar top
Gemeente Bertem

Spreek onze toezichter aan

Heeft u als omwonende een vraag, opmerking of zorg over openbare werken? Spreek Kris Zwarts aan. Hij is onze gemeentelijke toezichthouder ter plaatse.

“Ik was 21 jaar arbeider in de gemeente”, begint Kris. “Veel inwoners uit Bertem, Leefdaal en Korbeek-Dijle kennen me. Momenteel vragen mensen me vooral wat er precies zal gebeuren in Leefdaal, hoe lang de werken zullen duren, waar je nog kan parkeren, enzovoort. Ik roep omwonenden op om hun vragen te blijven stellen: zo weten we wat er leeft en kunnen we de correcte info geven. Hopelijk neemt dat de bezorgdheden van mensen een stukje weg.”

Als toezichter is Kris een herkenbaar, laagdrempelig aanspreekpunt. “Ook als mensen mailen probeer ik binnen de dag te antwoorden”, vult hij aan. “Alle opmerkingen zijn welkom. Ik probeer de werf zo proper en veilig mogelijk te houden. Zo sta ik erop dat de aarde die graafmachines uitgraven, snel weggevoerd wordt. Daarnaast moeten alle werfputten gedicht zijn vóór vrijdagavond. De aannemers kunnen wel een uitzondering vragen en bij grotere werken zoals de Dorpstraat tussen Boskee en Neerijse Steenweg zou dit niet werkbaar zijn. Helaas kan ik zelf niet alles controleren. Inwoners mogen me dus gerust contacteren als ze iets ongewoon zien.”

Praktisch

Kris is bijna altijd aanwezig, behalve op woensdagnamiddag. U kan hem mailen op kris.zwarts@bertem.be

Gepubliceerd op woensdag 10 april 2024
Nieuwsoverzicht