Start-to-run, van 0 naar 5 km

Deze informatie is niet meer actueel!
Bertem atletiekclub organiseert dit voorjaar een start-to-run oefensessie. Zou je graag leren joggen, maar lukt het niet, in groep en onder begeleiding is je slaagkans veel groter! In een rustig tempo bouwen we stilaan op en na 3 maand lopen we met gemak 5 km. Dit is voor iedereen haalbaar, ongeacht je begin conditie. De trainingsreeks start op woensdag 13 maart aan het atletiekpark...

Wanneer

 • 13 februari ’24 (di)
  -
  12 juni ’24 (wo)
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  van 19.30u. tot 20.30u.
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  van 19.30u. tot 20.30u.
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Prijs

€ 30,00

Waar

naam
atletiekpark
adres
Blokkenstraat3060 Korbeek-Dijle (Bertem)

Contact

e-mail
Bert@val.be

Info

Bertem atletiekclub organiseert dit voorjaar een start-to-run oefensessie. Zou je graag leren joggen, maar lukt het niet, in groep en onder begeleiding is je slaagkans veel groter!

In een rustig tempo bouwen we stilaan op en na 3 maand lopen we met gemak 5 km. Dit is voor iedereen haalbaar, ongeacht je begin conditie.

De trainingsreeks start op woensdag 13 maart aan het atletiekpark in Korbeek-Dijle (hoek Blokkenstraat/Nijvelsebaan) om 19u30. Er worden per week 2 trainingsmomenten voorzien, telkens op woensdag en vrijdag. Prijs voor de volledige lessenreeks is 30 €.

Na afloop wordt er een test afgenomen en met het bekomen diploma kan men een gedeelte van het inschrijvingsgeld terugkrijgen bij je mutualiteit.

We proberen ook om in groep deel te nemen aan een jogging eind juni en natuurlijk blijf je steeds welkom om verder te lopen met de joggers van de atletiekclub.

Meer info: www.bertematletiekclub.be of bert@val.be

Alle activiteiten

Categorie

Organisatie

naam
Bertem atletiekclub
website
www.bertematletiekclub.be
e-mail
bert@val.be

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.

Deel deze pagina